diumenge, 11 de setembre del 2022

P5B - Projecte

 Aquesta primera setmana hem parlat sobre el nom de la classe i el nou projecte que volem fer. Hem fet una pluja d'idees i hem vist que ha tornat a sortir alguna pregunta envers el tema que el curs passat volíem fer i no vam poder.


Amb totes les qüestions hem fet un buidatge i hem buscat noms per la classe, així lligarem el nom amb les preguntes.
Després de veure tot el llistat hem votat. Cada infant podia triar un o dos temes. Aquest va ser el resultat:

Per tant hem vist que el tema dels Planetes seria el nostre projecte. Cal dir que va ser el tema que volien fer el curs passat i que, per manca de temps, no vam poder fer. 

Així que aquest curs som La Classe dels Planetes!!!! I donarem resposta a les quatre qüestions que van sorgir i a d'altres que sortiran la setmana que ve. 


Arrel d'aquest tema, hem fet un dibuix inicial d'uns planetes i hem escrit les paraules "Els Planetes". Cada infant ha dibuixat o un planeta que coneix, o un planeta que ha vist en algun lloc o un planeta inventat. Tots han fet el seu i li han posat nom: planeta Terra, Mart, planeta "colorins", planeta Minions... també alguns han dibuixat el sol o la lluna. 



Encara no cal que busqueu informació. La setmana que ve farem la llista de coses que sabem i les què volem saber. Ens repartirem les preguntes i, llavors, sí que ja podreu ajudar als infants a donar resposta als seus dubtes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bombolles!!!